Zašto želimo znati budućnost?

Zašto želimo znati budućnost?

Želimo li znati budućnost, zato što je se plašimo ili je posrijedi nešto drugo? Zašto se zanimamo za vidovitost? Zašto se obraćamo vidovnjacima?

Poznavajući budućnost imamo moć da mijenjamo naše postupke u sadašnjosti i na taj način se uskladimo s onim što nam budućnost donosi. Doznavši da li vam je budućnost dobra ili loša,  imate uvid u vlastiti sadašnji život, da li ga živite na pravi način ili ne, na način koji vami ubuduće nosi sreću ili nesreću. Uz otkrivanje što vas čeka u budućem vremenu možete stvoriti sasvim novi životni put da bi tu budućnost promijenili. Naravno, ako ne znate što vas čeka sutra ili kroz bilo koje vrijeme, vi živite život nemajući pojma da li to dobro ili ne utječe na ono što vas u budućnosti čeka. Možete samo pretpostavljati, ali sa sigurnošću znati ne možete. A pretpostavljanje je jedna od glavnih mana svih nas. Pretpostavke nas većinom dovode do krivih putova, nesuglasica, prosuđivanja i slično.

Primjer:

Imate kvalitetnu ljubavnu vezu bez prekida te se već vidite zajedno i u budućim danima, osjećate kako će vaša ljubav trajati zauvijek. Jeste li sigurni? Razmislite malo dublje o ovome pitanju.

Međutim, ako vam netko tko je u stanju vidjeti budućnost, (vidovnjaci), kaže da u nekom određenom vremenskom rasponu vi nećete više biti zajedno sa svojim parnerom/partnericom, da će se nešto dogoditi što će vas rastaviti, da radite nešto krivo u svojoj vezi ili slično, što vam je činiti? Prvo pitanje koje se nameće jeste, možete li to promijeniti u sadašnjosti? Ne samo vidovitost već i druge oblasti i znanstvene i neznanstvene nam daju odgovore na to.

Nema onoga što se ne može mijenjati čak i kada se stvari, situacije, ljudi čine apsolutno nepromjenjivima. Jedino što ne možete mijenjati, (za sada), jeste dan vašeg rođenja i dan vaše smrti-to se zove usud. Ne sudbina, jer sudbinu ako doznate na vrijeme možete mijenjati, ne karma, nju još lakše mijenjate, već Usud je jedino što se mijenjati ne može.

Znati svoju budućnost i uz to imati spoznaju da je možete mijenjati jeste najveći dar koji sebi možete pokloniti da bi vam život bio kvalitetniji i da bi vam budućnost bila ispunjena srećom. Ovo je odgovor na sva pitanja postavljena na početku ove priče o budućnosti i spoznavanju iste.

Neki od načina za otkrivanje ili proricanje budućnosti

Vidovnjaci Vidovitost

Tarot i majstori tarota

Astrologija i astrolozi

Hiromantija i hiromanti

Numerologija i numerolozi

Ovo su najpoznatije i najtraženije metode među mnogim drugima.

Comments are closed.