Vidovnjaci online danas

Vidovnjaci online danas

Kamo vodi budućnost?

Vidovnjaci govore kako budućnost vodi do velike akumulacije dobara koja je uzrokovana velikim brojem transakcija tokom niza godina! Bogatstvo, što naslijeđeno, a što stečeno! Spašavanje onoga što se spasiti da! Svladavanje opasnosti bijegom s poprišta borbe!

Danas ti je potreban odmor i promišljanje koje će ti donijeti kreativniji pristup! Pričekaj sazrijevanje ideja ili se obrati tarot majstorima.
Vidovnjaci često koriste snagu kanaliziranja

Kanal je zapravo osoba koja omogućava njegovo odnosno njezino tijelo kroz kanaliziranje, um će se koristiti kao mehanizam za eteričnu svjetsku inteligenciju da dovede psihičku informaciju ili ljekovitu energiju drugima.

Kanaliziranje je česta metoda koju vidovnjaci koriste i pokazala se vrlo uspješnom kroz povijest. Da biste dopustili eteričnu svijest inteligencije kako bi mogli ući u nečiji um i impresionirati misli o svijesti da se izgovaraju naglas, korištenjem vlastitog glasa ili tijela za dostavu podataka ili iscjeljujuće energije.

Vidovnjak i jasnoća emocije

Vidovnjak je osoba koja može psihički “naštimati” na emocionalnom iskustvu određenu osobu, mjesto ili životinju. Vidovitost je vrsta telepatije koja vidovitoj osobi daje snagu da može osjetiti druge ili osjetiti samog sebe, stav, emocije ili bolest druge osobe ili subjekta. Tonovi aure se podešavaju u vibracije i moć osjeta su itekako jake.

Vidovnjakinja poznaje okus bez kušanja

Vidovnjakinja i jasna proba na okus tvari bez stavljanja ičega u usta. Tvrdi se da oni koji posjeduju tu sposobnost u stanju uočiti suštinu tvari iz duhovnih ili eteričnih područjima kroz okus.
Vidovnjak i jasno dodirivanje

Vidovnjak i jasno dodirivanje – više poznatije kao psihometrija. Za rukovanje objektima ili dodirima određenog područja u budućnosti potreban je dar. Vidim kroz dlanove svoje ruke informacije o radu ili ponašanju vlasnika to jest osobe kojoj se proriče budućnost. Vidovnjak može čak pogledati duboku povijest koja nije bila ranije poznata ili je potisnuta pa iz tih informacija lakše predvidjeti budućnost.
Jasnoća mirisa

Što znači kada vidovita osoba osjeća miris. Mirisati miris odnosno osjetiti smrad tvari ili hrane koja nije u nečijoj okolici. Ove mirise se percipiraju bez pomoći fizičkog to jest korištenjem nosa i izvan granica običnog vremena i prostora.
Vidovnjak ima čisti osjećaj za budućnost

Osjećanje (čisti osjećaj ili osjećaj) – uočiti informacije od “osjećaja” u cijelom tijelu, bez ikakvih vanjskih podražaja vezanih uz osjećaj ili informacije.

Vidovitost je poseban dar

Vidovitost (jasna vizija) – Da bi došli u drugu vibracijsku frekvenciju “u mislima” nešto postoji na tom području. Vidovit je onaj koji prima pojavljivanja i simbole u obliku “unutarnjeg vida” ili mentalnim slika koje su uočene bez pomoći fizičkih očiju i izvan granica običnog vremena i prostora. Ti utisci se lakše percipiraju u alfa stanje i za vrijeme meditacije, iako mnogi vidovnjaci mogu dobiti vizualne informacije u vezi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti u različitim okruženjima.

Comments are closed.