Tarot majstori i vidovnjaci: gledanje u budućnost

Tarot majstori i vidovnjaci: gledanje u budućnost

 

Kako god da se osjećate sada, budućnost nije ono što će biti upravo ovo vaše sada. Obratite pažnju na znakove koji mogu biti dati kroz snove, riječi nekoga vama bliskog i nebliskog, obratite pažnju kada vam tarot majstor ili istinski vidovnjak ukaže na nešto što će biti u budućnosti.
Snovi kao primjer od velikog su značenja za naš život i uvijek nam nešto govore, bilo da se radi o prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti.
Iz tarot karata i vidovnjaci i vrhunski tarot majstori mogu iščitati što znače vaši snovi. Razne sanjarice samo ugrubo daju značenje onoga što ste sanjali dok će vam vidovnjak točno razjasniti san i reći vam što on može značiti za vašu budućnost.
Pogrešno izgovorene riječi također uvijek imaju svoju pozadinu, npr. zašto je došlo do pogreške u izgovaranju, a to je i znanstveno odavno dokazano.
Ukazanja preko vašeg anđela čuvara koji se može pojaviti u raznim oblicima, kao što su glasovi, ljudski likovi ili ponašanje vašeg kućnog ljubimca koji služi kao medij preko kojeg vam se prenosi neka poruka.
Proricanje samim time od velikog je značaja. Dali smo samo tri primjera znakova na koje bi trebali obratiti pažnju.

Vidovnjaštvo i divinacija su nevidljive sile koje se izražavaju kroz ljude koji imaju dar vidovitosti, bilo da su vidovnjaci ili tarot majstori, obratite im se kada ste u neprilici, jer upravo oni mogu biti vaši posrednici, posrednici između vas i vaših osobnih anđela čuvara, a da toga niste svjesni. Vodiči  su za budućnost, uvid u sadašnjost i prošlost.
Nismo toliko mudri, nitko od nas da sve zna, da na sve može naći odgovor, da iz svega može naći izlaz, zato se ne treba ustručavati pitati one koji znaju kada je to potrebno.

 

Comments are closed.