Proricanje ili gatanje

Proricanje ili gatanje

Proricanje ili gatanje iz tarota, viska, astrologije te drugih tehnika najtočnije će vam pružiti vidovnjak, ali i tarot majstor, mada je naglasak na vidovnjacima. Istina je da dobar stručnjak za tarot može precizno i točno da vam predskaže ljubavnu budućnost, jer se i vidovite osobe često služe tarotom kao vodičem za proricanje na bilo koje pitanje, ne samo za ljubav.

Primjer pitanja za ljubav:
Prekinuli smo vezu prije par mjeseci, pa me zanima ima li ikakve nade da se stvari poprave, da se pomirimo, jer nemamo odavno kontakta?
Na ovakvo pitanje će vam i tarot majstor i vidovnjak također postaviti par okvirnih pitanja kao što su: vrijeme prekida i koji period za moguće pomirenje želite da se gleda.
No, vidovnjak može odmah vidjeti cijelu pozadinu situacije i budućnost, dok se tarot majstor oslanja isključivo na vodstvo karata, ono što one svaka za sebe, i kada se povežu, govore.
Razlika je očita, ali ako onaj tko vam radi proricanje iz tarota ima dar vidovnjaštva, onda je svejedno kako se on naziva.

Primjer pitanja za financije:
Hoću li promijeniti posao?
Na ovo pitanje je posve svejedno koga kontaktirate, bitno je da je osoba stručna u astrologiji, tarotu, numerologiji ili nekoj drugoj tehnici predviđanja i tumačenja budućnosti.

Proricanje ili gatanje za ljubav?
U osnovi je isto, a kada se zađe u detalje postoje nijanse gdje se ova dva pojma razlikuju. Za proricanje se obično veže vidovitost i vidovnjaštvo vizije, osobe koje imaju nadosjetilne moći, dok se na gatanje gleda u širim okvirima i jednostavnije. Sama riječ gatanje ne nosi toliku težinu, često se i ne veže za vidovnjaštvo, a najčešće se veže za ciganice-karte tarota. Nije važno da li je za ljubav ili nešto treće.

Tako ljubavna pitanja imaju značaj kao i pitanja vezana za zdravlje, financije ili bilo što drugo, te je tarot proricanje najpogodnije za njih ako situacija nema preveliku težinu koja prelazi granice karata i ulazi u područje vidovitosti. Ponekad je astrologija pravi put za širi uvid.

Comments are closed.