Jeste li vidoviti

Jeste li vidoviti

Jeste li vidoviti i kako to saznati.

Neki znaju od rane mladosti, neki tek poslije otkriju nadnaravne sposobnosti. Neki nikada.

Zabluda o poznavanju svih događanja i osjećaja u budućnosti povezana je s viđenjem vidovnjaka. Biti vidovnjak nije stalno znati. Iako imaju sposobnost osjećaja misli, ideja ili čak emocija, najteže je uklopiti sve ove osjećaje, izraziti ih riječima i povezati s fizičkim svijetom. Vidovnjaci se međusobno razlikuju. Neki imaju sposobnost izraziti sve osjećaje riječima lakše od drugih. Razlika leži u njihovoj sposobnosti da osjete te osjećaje i misli.

U vidovitosti je sposobnost vidovnjaka da vidi ono što je izvan uobičajenog smisla. To se obično naziva šestim čulom. Većina ljudi ima samo pet osjetila. Osobe nadarene vidovitošću mogu vidjeti i osjetiti ponad uobičajenih sposobnosti ljudi. Vidovnjak nadaren telepatijom ima dar čitati misli i slati ono što misle drugim ljudima. To je komunikacija koja se događa između umova ili komunikacija između uma i uma. Dok je proricanje, psihička sposobnost proricanja budućnosti. To je također metoda kanaliziranja. Postoje i druge vrste vidovnjaka (npr. Internetski i telefonski vidovnjaci),) svaki sa svojim posebnim darovima. Neki vjeruju da su posjedovanjem Deja vu-a sami za sebe vidovnjaci. Drugima koji sami razvijaju sposobnost vidovnjaštva ili tek tako vjeruju da jesu sposobni vidjeti što se uobičajeno ne vidi. Biti vidovnjak ne znači da ste uvijek toga svjesni.
Psihička osjetljivost je najbolji pokazatelj i prvi korak da vidite posjedujete li nadnaravnu sposobnost. Neke web stranice nude test koji će odrediti imate li dar. Ovo je usmjereno na odgovor na pitanje jeste li vidovnjak ili ne. Međutim, ako je ogledna demonstracija psihičke sposobnosti izvan ljudskih razmišljanja, tada ćete najvjerojatnije biti blagoslovljeni psihičkom snagom. Provjera psihičkih stručnjaka bi vam pomogla, ali ako još uvijek sumnjate što je najbolje što trebate učiniti - slušajte sebe, svoju intuiciju. Kad se povežete sa sobom, odgovor jednostavno prirodno istječe. No povezati se sa sobom je teži dio puta za većinu ljudi. To je put koji je najlakše dosegnuti meditacijom te duhovnim vodstvom iskusnih mistika i gurua. Ako znate ispravno tumačiti tarot karte to vam je možda pokazatalje da preispitate svoje skrivene sposobnosti. Naravno, tu su i drugi načini koje možete sami istražiti.

Comments are closed.